pasica

Večletne izkušenje na področju servisiranja vozil, redna izobraževanja ter najnovejša diagnostična oprema, nam omogočajo, da uspešno popravimo katerokoli vozilo, ne glede na znamko ali model.

Servis

Testiranje in vsa popravila, pregled in popravila podvozij, redni servis, pregled in pripravo na zimo, priprava na tehnični pregled in še mnogo več.

Vozilo lahko prevzamemo recimo tudi pri vas doma ali v službi v skladu z dogovorom.

Rezervni deli

Hitro in zanesljivo Vam priskrbimo vse potrebne rezervne dele za vaš avtomobil.

Diagnostika

Diagnostika omogoča branje napak, ki so jih zabeležili senzorji kot tudi spremljanje podatkov v času delovanja vozila in resetiranje servisnih intervalov. Za uspešno uporabo kvalitetnih diagnostičnih naprav je potreben tudi izkušen mehanik, ki zna pravilno brati podatke in vam s tem prihrani velik del stroškov, ki bi jih utrpeli pri mehanikih brez diagnostičnih naprav in izkušenj.

Vulkanizerstvo

Pnevmatike so edini del vašega vozila, ki se dotika ceste, zato so ključni element vaše varnosti in kakovosti ter varčnosti vožnje. Vaše pnevmatike naj bodo vedno kakovostne in prilagojene letnemu času. Če potrebujete nasvet za najoptimalnejšo rešitev opreme vašega avtomobila, se obrnite k nam po nasvet.

Servis klimatskih naprav

Avtomobilsko klimatsko napravo je treba redno servisirati na dve do tri leta, sicer se lahko okvari. V klimatski napravi vašega avtomobila sta glavna elementa hladilni plin, ki ga je potrebno redno menjavati, in kompresor, ki skrbi za pretok plina skozi napravo.

Optika

Pravilno nastavljena optika koles vašega avtomobila je zelo pomembna za varnost in udobje pri vožnji. Pri napačni nastavitvi se pnevmatike hitreje ali neenakomerno obrabijo.

Pomoč na terenu

Vaše vozilo v primeru manjših okvar poskusimo popraviti na terenu in Vam s tem zagotoviti čimprejšnjo mobilnost.

Poliranje žarometov

Površina žarometov z leti zgubi prosojnost, kar pri nas s postopkom poliranja popravimo.

ZIPI d.o.o © 2013 Vse pravice pridržane
Oblikovanje: Agena